Seniorenfitness 65+ - Alpha Fitness
Alpha Fitness Alpha Fitness
Afspraak maken

Seniorenfitness 65+

Sportpakket

  • Positief effect op fysieke gezondheid
  • Verbetert het humeur en geeft energie
  • Vermindert de kans op fysieke en cognitieve beperkingen
Vanaf

32.95

Seniorenfitness 65+

Je bent nooit te oud om te beginnen met sporten!

Wist je dat je vanaf je dertigste elk jaar gemiddeld 1% spiermassa verliest? Vanaf je zeventigste gaat het verlies van spiermassa steeds sneller. Het gevolg van deze afname is dat bewegen steeds lastiger wordt. Sporten is voor senioren daarom ontzettend belangrijk om fit en vitaal te blijven.

  • Prijs per maand:        36.95
  • Prijs per half jaar:      34.95
  • Prijs per jaar:            32.95

Inbegrepen: 1 x per maand 30 min begeleiding voor afstemming van je eigen schema. (op afspraak en zelf in te plannen via virtuagym)

onbeperkte toegang tijdens openingstijden

Deelname aan sportgroepen (op inschrijving zie schema in virtuagym)

Sporten vermindert de kans op fysieke en cognitieve beperkingen. Daarnaast wordt de kans op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker verkleind. Wij van Alpha Fitness willen jou dan ook graag begeleiden met gezond ouder worden.

Tijdens het trainingsprogramma besteden we aandacht aan spierkracht, lenigheid, coördinatie en conditie. Dit maakt je sterker, weerbaarder en vitaler. De trainingen zijn in groepsverband omdat samen sporten voor veel ouderen gezelliger is dat individueel sporten.

Voorafgaand aan het programma vindt er eerst een intake plaats om eventuele lichamelijke klachten en/of beperkingen te bespreken. Indien je lichamelijke klachten hebt dan worden de oefeningen daarop aangepast.

Heb jij interesse in dit pakket?

Meld je dan snel aan.